Beste deelnemers van Stichting ERBIJ,

Zoals jullie misschien hebben gehoord heerst het NORO virus binnen zorginstellingen.
Omdat het norovirus zeer besmettelijk is, zijn er maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen.
De zorginstelling waar velen van ons bij betrokken zijn, heeft besloten dat betrokkenen niet met het weekend mee mogen.

Vanavond is aan deelnemers en vrijwilligers bekend gemaakt dat het weekend in Maasmechelen hierdoor niet door kan gaan.
Omdat dit om een groot aantal deelnemers gaat, hebben we besloten om het weekend volledig te annuleren.

Wij vonden dit een hele moeilijke beslissing en hopen op ieders begrip.
Binnenkort zal een nieuwe datum bekend gemaakt worden aan deelnemers en vrijwilligers.

Stichting ERBIJ

Wat is het norovirus en hoe kunnen we het bestrijden?

Mensen krijgen door het norovirus een ontsteking van de darmen. Een norovirusinfectie is erg besmettelijk. Het wordt ook wel ‘buikgriep’ genoemd.

Als je meer informatie over het virus wilt, klik dan op de knop hiernaast.

Wat is het norovirus?